1 Δεκ 2020

Αποχωρεί από το ΕΣΥ ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Ιωάννης Κατσούλης

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Ιωάννης Κατσούλης
Με ανακοίνωση από το γραφείο του διοικητή Νοσοκομείου Σάμου, κ. Νίκου Στεφανή, έγινε γνωστή η αποχώρηση, μετά από οχτώ χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ και με δική του επιθυμία, του μαιευτήρα–γυναικολόγου, Ιωάννη Κατσούλη. Οι λόγοι αποχώρησής του, όπως ο ίδιος εξήγησε στον κ. Στεφανή, ήταν πάνω από την επιθυμία του να παραμείνει στο ΕΣΥ. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη:


«Ο ιατρός Ιωάννης Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας, κέρδισε τη συμπάθεια των συναδέλφων και όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου και φυσικά όλων των ασθενών που χρειάστηκαν τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Οι εκατοντάδες τοκετοί, οι χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και οι τοκετοί σε γυναίκες θετικές στο Covid-19, που πραγματοποίησε όσα χρόνια υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας, είναι ένα ακόμη διαβατήριο για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η απόφασή του αυτή να αποχωρήσει, λυπεί εμένα προσωπικά, που είχα τη τύχη ως Διοικητής να συνεργαστώ μαζί του, αλλά πιο πολύ λυπεί όλους όσους εργάζονται στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα αλλά και όλη τη Σαμιακή Κοινωνία.

Ευχόμαστε στον Ιωάννη Κατσούλη να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλες τις γυναίκες, που θα χρειαστούν την επιστημονική του κατάρτιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required