23 Ιαν 2021

«Σαμιακόν Βήμα» - Κυκλοφορεί από το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Το μεταναστευτικό, παρά τη «σιωπηρή» ύπαρξή του, λόγω κορωνοϊού, θα συνεχίσει να μας απασχολεί την ίδια στιγμή που οι ημερομηνίες για τη λειτουργία του νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού «ταξιδεύουν» συνεχώς στους… επόμενους μήνες (!) ενώ δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αποζημιώσεις που έχουν προκληθεί από τους διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας, που δεν αναπληρούν την απίστευτη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και κυρίως οι διαμένοντες της περιοχής πέριξ του ΚΥΤ. 


Στο πρωτοσέλιδο αυτής της εβδομάδας τα όσα προβλέπει η Κ.Υ.Α. για τις αποζημιώσεις καθώς και οι απαντήσεις του υπουργείου Πολιτισμού, σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ζημιές σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που αποτελούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και μέρος της ιστορίας του τόπου μας. Το «Σ.Β.» κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και θα το βρείτε στα σημεία διανομής Τύπου.


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11). Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required