22 Ιαν 2021

Η Σάμος θα λάβει λιγότερα!!

Ο πρώην συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού της 12ης Ιουνίου 2017 στη Λέσβο, πολιτικός μηχανικός, κ. Βασίλης Τεντόμας, συγκρίνει τις επιδοτήσεις που θα λάβει η Σάμος για την αντιμετώπιση του σεισμού με αυτές του σεισμού της Λέσβου.


Δυστυχώς, αποδεικνύεται πως η Σάμος θα βρεθεί να λαμβάνει λιγότερα παρά το μέγεθος του σεισμού. Ο κ. Τεντόμας σημειώνει για το θέμα: «Την 12.6.2017 έγινε ο σεισμός στη Λέσβο, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στις 30.10.2020 έγινε ο σεισμός σε ΣΑΜΟ, ΙΚΑΡΙΑ, ΧΙΟ, με κυβέρνηση Ν.Δ. Δύο παρόμοια γεγονότα σε νησιά της Περιφέρειας Βορ. Αιγαίου, με λίγο πολύ παρόμοια έκταση ζημιών.

Ο πολιτικός μηχανικός, κ. Β. Τεντόμας, πρώην συντονιστής για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λέσβο

Στη πρώτη περίπτωση ορίστηκε ο υποφαινόμενος συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού ως ειδικός άμισθος συνεργάτης του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής. Στη δεύτερη περίπτωση ορίστηκε συντονιστής ο... Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.
Στον πίνακα γίνεται σύγκριση μεταξύ του ύψους των επιδοτήσεων προς τους σεισμοπαθείς της Λέσβου (12.6.2017) και τους σεισμοπαθείς Σάμου, Ικαρίας, Χίου (30.10.2020).Τα συμπεράσματα των αναγνωστών σας…».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required