22 Φεβ 2021

Αγροτικός Σύλλογος Σάμου: «Οι απειλές δεν μας φοβίζουν»

Για ακόμη μια φορά οι παραγωγοί του Αγροτικού Συλλόγου Σάμου βρίσκονται στη δεινή θέση να μεταφέρονται, αφού οι πρόσφατες εξελίξεις και η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου (Παρασκευή, 12/2), δεν έδωσε βιώσιμη και μόνιμη λύση για τη δημιουργία υπαίθριας λαϊκής αγοράς στην πόλη της Σάμου. 


Φωτο.: "Σαμιακόν Βήμα"

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρουν ότι από σήμερα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, βρίσκονται στον χώρο που είχε αποφασιστεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην ενιαίου Δήμου Σάμου. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Ως παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, όπου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πάνω από 30 χρόνια στην πόλη της Σάμου, από σήμερα βρισκόμαστε κάτω από την οδό Κανάρη και πάνω από τον χώρο στάθμευσης των υπεραστικών λεωφορείων, όπου θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα αγροτικά μας προϊόντα.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δυνάμει της απόφασης 238/18 του τότε ενιαίου Δήμου Σάμου, όπου ομόφωνα είχε αποφασιστεί η ίδρυση Λαϊκής Αγοράς να γίνει στον χώρο που βρισκόμαστε σήμερα, αλλά και την πρόσφατη απόφαση (12/2/2021) του Δήμου Ανατολικής Σάμου, όπου αποφασίστηκε η άμεση δημιουργία Λαϊκής Αγοράς.

Οι απειλές δεν μας φοβίζουν και εμείς συνεχίζουμε εδώ. Καλούμε όλους τους πολίτες να μας συμπαρασταθούν στα δίκαια αιτήματά μας και άμεσα η Δημοτική Αρχή να κατασκευάσει έναν κατάλληλο και οργανωμένο χώρο, όπου θα στεγαστεί η Δημοτική Υπαίθρια Αγορά όλων των παραγωγών για όλους τους δημότες μας.

Με εκτίμηση,

Τριτσινιώτης Άγγελος
Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Σάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required