4 Ιουν 2021

5 Ιουνίου - Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ κάνει στάση στο Βαθύ

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ κάνει στάση στο Βαθύ, στο 1ο-2ο Γυμνάσιο!Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες, με μεράκι και όρεξη, ετοιμάζουν τις τελευταίες μέρες τη μεγάλη εκδήλωσή τους. Το Μαθητικό Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. με τα αθλητικά τουρνουά μπάσκετ 3X3 και βόλεϊ.


Θα ακολουθήσει χαιρετισμός - άνοιγμα των εκδηλώσεων από μαθήτρια. Θα παρουσιαστούν οι συμμετοχές μαθητών και μαθητριών στον Διαγωνισμό Νεανικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που προκήρυξαν η Τ.Ο Σάμου της ΚΝΕ το προηγούμενο διάστημα.
Η συζήτηση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την προστασία του Περιβάλλοντος και θα έχει θέμα: 
"Το περιβάλλον δεν είναι επιχείρηση. Το περιβάλλον είναι ζωή! Διεκδικούμε αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας!" 
Θα ακολουθήσουν δράσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. 

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης:
- Έκθεση για τους μαθητικούς αγώνες
- Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Η προσφορά του κομμουνισμου στο περιβάλλον : ΡΩΣΙΑ.Καταπληκτική ομορφιά και υποτιθέμενα καθαρά νερά, σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. Μην περιμένετε, όμως, να δείτε παραθεριστές, παιδιά να παίζουν στα νερά ή ηλικιωμένους να ψαρεύουν στις όχθες της.Η λίμνη Karachay, που βρίσκεται στα νότια Ουράλια Όρη στη δυτική Ρωσία, είναι γνωστή ως η πιο μολυσμένη στον πλανήτη, κρύβοντας στο εσωτερικό της μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να εκραγεί!Από το 1951 η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούσε τη λίμνη για να ρίχνει πυρηνικά απόβλητα, ενώ σύμφωνα με έκθεση της Ουάσιγκτον έχει πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, ικανά να σκοτώσουν άνθρωπο μέσα σε μία ώρα!. Γιατί μπορεί η «μητέρα» φύση να δημιουργεί εξαιρετικά τοπία στη Γη, όταν, όμως, ο «δολοφόνος» άνθρωπος βάζει το… χεράκι του, μεταμορφώνονται τάχιστα σε «κρανίου τόπους» και σβήνουν από το χάρτη!.
"Οι Παλαιστίνιοι είναι πλέον υποχείρια του ισλαμοφασίστα Ερντογάν. Την επί δεκαετίες υποστήριξή μας, συχνά με κόστος, την πέταξαν στα σκουπίδια. Πριν από λίγα χρόνια υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με πανό που έγραφαν «Καλωσήρθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή προς εμάς. Στα εδάφη τους έχουν πάρει τον πλήρη έλεγχο φανατικοί ισλαμιστές, που δεν ευαγγελίζονται μόνο την πλήρη καταστροφή του Ισραήλ αλλά και όλης της Δύσης. Προχθές, δε, η Παλαιστινιακή Αρχή με θράσος έκανε και διάβημα διαμαρτυρίας κατά της χώρας μας για τη συμφωνία με την Αίγυπτο, προφανώς με καθοδήγηση της κυβέρνησης Ερντογάν. Είναι καιρός λοιπόν να γκρεμίσουμε το τοτέμ των «κακόμοιρων Παλαιστινίων που αγωνίζονται για την ελευθερία τους». Είναι πλέον απολύτως εχθρικοί στα εθνικά μας συμφέροντα, ευθυγραμμισμένοι με τον τυχοδιωκτισμό της Αγκυρας, διοικούνται από τρομοκρατική οργάνωση και χρησιμοποιούν τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Ισραήλ".Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους εθνομηδενιστές αριστερούς.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required