16 Ιουλ 2021

Ο βουλευτής Σάμου για την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου

Ο βουλευτής Σάμου με τον υποστράτηγο Π.Σ. Ι. Σταμούλη
Για την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου και τις προσπάθειες όσων συμμετείχαν για την κατάσβεση και τον πλήρη έλεγχό της, ο βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε: «Άλλο ένα πλήγμα στο πολύπαθο νησί μας. Μια μεγάλη πυρκαγιά έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο συμπολίτες μας, περιουσίες, την πανίδα και τη χλωρίδα μας.
 
Χάρη στην αυτοθυσία, τον ηρωισμό και τον επαγγελματισμό του Πυροσβεστικού Σώματος, των Εθελοντών και των πολιτών ευτυχώς φαίνεται ότι η φωτιά έχει ελεγχθεί. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας.

Τα εναέρια και τα επίγεια μέσα κατάσβεσης έδωσαν μάχη η οποία φαίνεται ότι απέβη νικηφόρα. Με αυτήν την ευκαιρία θα θέλαμε να επισημάνουμε τη μεγάλη σημασία, της απόφασης της Κυβέρνησης της Ν.Δ. να αναβαθμίσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σάμου εγκαθιστώντας τη Διοίκηση επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Προφανώς το γεγονός αυτό συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της προσπάθειας αλλά αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και για το μέλλον.

Θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Σ. Κολοκούρη, που είναι παρών από την πρώτη στιγμή στη Σάμο, το Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης κ. Ι. Σταμούλη, του οποίου η παρουσία στο νησί έχει αποδειχθεί πολύτιμη, τους Διοικητές κ. Π. Μπαθρέλλο και κ. Γ. Μιαούλη, όλους τους αξιωματικούς καθώς και τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και βέβαια τους εθελοντές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required