5 Σεπ 2021

Εισαγωγή προνηπίων και νηπίων στο 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου

Ξεκινά κανονικά τη λειτουργία του, από την 13η Σεπτεμβρίου, το 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου. Διαβάστε παρακάτω τη σχετική διαδικασία για τη συμμετοχή των παιδιών στην κλήρωση εισαγωγής τους στο σχολείο που λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος.


ΠΕΙΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΓΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΣΤΟ
-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ


Αγαπητοί γονείς,

Αν επιθυμείτε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στην κλήρωση εισαγωγής στο 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου παρακαλείσθε να καταθέσετε αίτηση την οποία θα αποστείλετε στο mail του σχολείου: mail@2nip-samou.sam.sch.gr από 4-9-2021 έως 9-9-2021.

Η Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση επισυνάπτεται στην αρχή του κειμένου.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας< Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 πμ, υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων. Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ.

Οι κενές θέσεις στο 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο είναι οι εξής:

Νήπια: 16 θέσεις Προνήπια: 7 θέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required