5 Σεπ 2021

«Σύντομα Μαθήματα Ιστορίας» με τον Χρίστο Λάνδρο - Σε επανάληψη οι εκπομπές στο «Radio Café 102.4»

Ξεκίνησε από την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, η μετάδοση σε επανάληψη της εκπομπής «Σύντομα Μαθήματα Ιστορίας» που απολαμβάνουν οι φίλοι της Ιστορίας της Σάμου μέσα από τη συχνότητα του Radio Café 102,4 αλλά και από την ιστοσελίδα Samostoday.gr

Οι εκπομπές, που θα μεταδίδονται καθημερινά, και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λίγα λεπτά μετά τις 8 μ.μ., αφορούν τον 3ο κύκλο που μεταδόθηκε από τον Δεκέμβριο 2020 έως το τέλος Ιουνίου 2021.

Την εκπομπή για την τοπική Ιστορία επιμελείται και παρουσιάζει ο φιλόλογος συγγραφέας, π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου, κ. Χρίστος Λάνδρος.

Στο πλαίσιο της σειράς των εκπομπών του 3ου κύκλου, ο Χ. Λάνδρος επικεντρώνεται στα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της Σάμου, στη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, με αφορμή τη φετινή επέτειο για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης.

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των εκπομπών σε επανάληψη θα ξεκινήσει ο 4ος κύκλος των «Σύντομων Μαθημάτων Ιστορίας» που θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη στις 13:30 ως ενότητα της ενημερωτικής εκπομπής «Ημερολόγιο Ερτζιανών» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάνος Στεφανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required