20 Σεπ 2021

"Ανατροπή": «Εγκαίνια (;) ενός χώρου που υποβαθμίζει και αμαυρώνει το νησί μας»

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Δελτίο Τύπου, με αφορμή την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, στη νέα Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου, έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη "Ανατροπή", αναφέροντας τα εξής:

«Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" συνειδητά απείχε από την διαδικασία των εγκαινίων, μιας κατασκευής που υποβαθμίζει το μέλλον του νησιού και των επόμενων γενεών.

Είναι θλιβερό που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει εγκαίνια ενός νέου σχολείου, ενός νέου παιδικού σταθμού, μιας νέας μαρίνας, ενός νέου σφαγείου, ενός νέου βιολογικού, ενός νέου αθλητικού χώρου· αλλά πραγματοποιήθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 τα εγκαίνια μιας υπερδομής, που σίγουρα θα υποβαθμίσει τον τόπο και θα αμαυρώσει το νησί μας για πάντα.

Είναι τραγελαφικό το γεγονός ότι η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος, αν και συμφωνούν με τον κ. Μηταράκη και έχουν συμπαραταχθεί με τον Πρωθυπουργό για το θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, την τελευταία στιγμή – προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη – δήλωσαν ότι είναι και αντίθετοι και δεν θα συμμετείχαν στα εγκαίνια του νέου ΚΥΤ.

Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή στάσης και πολιτικής, και όχι άτομα-πιόνια που συμπαρατάσσονται στα εκάστοτε συμφέροντα και όχι στα συμφέροντα του νησιού και των δημοτών του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required