20 Οκτ 2021

Βόλεϊ - Ελάχιστες κενές θέσεις για τον αγώνα "Κέρκη" - ΑΕΚ στο Κλειστό Γήπεδο Σάμου

Η ομάδα βόλεϊ "Κέρκης" Μαραθοκάμπου γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο οι διαθέσιμες θέσεις για τον αγώνα του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο της Σάμου είναι 240. Από αυτές μόνο το 5% απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών που δεν έχουν νοσήσει ή εμβολιαστεί και μπορούν να έρθουν με τεστ (Rapid, self test) και οι οποίες έχουν ήδη καλυφτεί.


Προτεραιότητα στην είσοδο την μέρα του αγώνα θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτα ενίσχυσης για τη σεζόν 2021-22 και μετά όσοι έχουν κάνει κράτηση με την κάρτα ενίσχυσης αγώνα. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε όποιον δεν έχει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στην ανακοίνωσή του ο "Κέρκης" σημειώνει: «Έχουν μείνει ελάχιστες κενές θέσεις, γι' αυτό όποιος θέλει να δει από κοντά την ομάδα μας, να επικοινωνήσει στα social media της ομάδας ή στα τηλεφωνά 6981917382 και 6938322357 με τους υπευθύνους του τμήματος. Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση μόλις καλυφτούν όλες οι θέσεις. Δυστυχώς τα γήπεδα της Σάμου είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο που θέλει να δει τους αγώνες μας στην pre league».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required