20 Οκτ 2021

Μητρόπολη Σάμου & Ικαρίας - Έναρξη λειτουργίας τμημάτων Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας «ΕυΩΔΗα»

Η Ι. Μ. Σάμου και Ικαρίας, μετά τη δημιουργία και την ενεργή παρουσία της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας «ΕυΩΔΗα», ανακοινώνει:


α) την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας «ΕυΩΔΗα» για το διδακτικό έτος 2021-2022, για τους παλιότερους, αλλά και για τους νέους μαθητές που επιθυμούν να γίνουν μέλη της και

β) τη δημιουργία νέων τμημάτων Θεωρίας της μουσικής.

Αναζητώντας την πρόοδο, τη δημιουργία, τις αληθινές αξίες στη ζωή μας και με τη βεβαιότητα ότι η Μουσική θα μας δώσει και πάλι χαρά και δύναμη, το μουσικό μας ταξίδι συνεχίζει με τα νέα τμήματα Θεωρίας της Μουσικής. Η Χορωδία«ΕυΩΔΗα» της Ι. Μ. Σάμου, με την ενεργή παρουσία της στα τοπικά μουσικά εθιμικά δρώμενα, δίνει τον ιδιαίτερο τόνο της σε θρησκευτικές, εθνικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με τα μέλη της,παιδιά και νέους 9 έως 18 ετών, να απολαμβάνουν τις εβδομαδιαίες τους πρόβες και την ενασχόλησή τους με τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι.


Τα μαθήματα Χορωδιακού Τραγουδιού και Θεωρίας της Μουσικής προσφέρονται δωρεάν και θα γίνουν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με όλους τους προβλεπόμενους από την Πολιτεία κανόνες ασφαλείας.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών.

Εγγραφές και πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00-13:00, στο τηλέφωνο 2273087657, email:imsamou.evodia@gmail.com

Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ώρα: 13:00, στην αίθουσα του πρώην ΚΑΠΗ, Καλομοίρη Εμμανουήλ 3, Βαθύ Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required