12 Νοε 2021

Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου: Γενική Συνέλευση και Εκλογές στις 21 Νοεμβρίου

Μετά από τις δυσκολίες λόγω κορονοϊού των χρόνων που πέρασαν, ο Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου «Ο Ευπαλίνος», πραγματοποιεί τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Νοεμβρίου, στις 11π.μ ημέρα Κυριακή στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι: 

Ο απολογισμός των δράσεων από το 2019 έως σήμερα. Ο οικονομικός απολογισμός γενικά και η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Προγραμματισμός Δράσεων εμπλουτισμένος με τις προτάσεις των παρόντων. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής. 

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχει κάθε μέλος, το οποίο είναι ταμιακά εντάξει. Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση της 12-5-2019 αποφάσισε η ετήσια συνδρομή του μέλους να είναι (10) ευρώ. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για το ΔΣ και ΕΕ πρέπει να φτάσουν στο σύλλογο με οποιοδήποτε τρόπο (Ταχυδρομείο, E-mail, Προσωπικώς). 

«Πιστεύουμε και επιθυμούμε να βρίσκεστε όλοι εκεί, ώστε να έχουμε απαρτία ,με τα μισά συν ένα από τα ταμειακά εντάξει μέλη σύμφωνα με το καταστατικό, ώστε να μην χρειαστεί να γίνει η επαναληπτική. Εμείς όμως οφείλουμε να πούμε ότι αν δεν υπάρξει απαρτία, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου μας στους Μυτιληνιούς την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 7 μ.μ.», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required