3 Δεκ 2021

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου: «Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»

Ανακοίνωση σχετικά με τον χαρακτηρισμό του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπου Παπαδημητρίου σε τηλεοπτική του εμφάνιση, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Από τον Μάρτιο του 2020, όπου σε διάγγελμά του ο κ. Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε και τους ένστολους για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αναφέροντας “Δε σας αρκεί μόνο ένα χειροκρότημα και ένας δημόσιος έπαινος αλλά και κάτι παραπάνω και θα μεριμνήσω προσωπικά γι’ αυτό”, κάτι το οποίο ακόμα οι ένστολοι αναμένουμε, φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, σε συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αποκάλεσε τους Αστυνομικούς "μπάτσους". 

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καταδικάζουμε αυτή την απαξιωτική και προσβλητική δημόσια τοποθέτηση του εν λόγω βουλευτή, ανεξαρτήτως του ύφους και της σκοπιμότητας αυτής, καλώντας τον να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. 

Καλούμε επίσης την Κυβέρνηση να πάρει επισήμως θέση, επικρίνοντας και καταδικάζοντας το ατόπημα του βουλευτή της, αποκαθιστώντας την τιμή και την αξιοπρέπεια του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Άλλωστε ως διαφαίνεται, είναι η μοναδική «επιβράβευση» που μπορεί τελικά να περιμένει από την κυβέρνηση, για την προσφορά και το έργο του ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός! Γιατί όπως λέει κι η λαϊκή ρήση «Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».- Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required