25 Μαρ 2022

24-27 Μαρτίου, συμμετοχή των Δήμων Ανατολικής & Δυτικής Σάμου στην έκθεση τουρισμού "Salon des Vacances"

Ο Δήμος Ανατολικής & Δυτικής Σάμου συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Salon des Vacances", η οποία διεξάγεται στις Βρυξέλλες από 24 έως 27 Μαρτίου 2022.


Οι δύο Δήμοι της Σάμου φιλοξενούνται μαζί με άλλους τουριστικούς προορισμούς στο περίπτερο του ΕΟΤ. Το γεγονός ότι η έκθεση αυτή πραγματοποιείται στην καρδιά της Ευρώπης, μέσα σε ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που επικρατούν διεθνώς, επιθυμούμε να έχουμε μια δυναμική παρουσία, προετοιμάζοντας την τουριστική περίοδο, στοχεύοντας σε νέες αγορές στόχους.



Στην ανακοίνωσή τους οι δύο Δήμοι αναφέρουν: "Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτή την παρουσία της Σάμου, στο διεθνές κοινό, έτσι ώστε να προβάλλουμε το τουριστικό μας προϊόν, αναβαθμισμένο και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Στόχος μας, η Σάμος να κατακτήσει το μερίδιο που της αξίζει, στη διεθνή τουριστική αγορά"


Το Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσωπεί η αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Κάιλα, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα τουρισμού κ. Ζωή Τσερέ-Πυργιώτου, ο αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δημήτριος Έλληνας και η επιχειρηματίας κ. Judith Perros. Το Δήμο Δυτικής Σάμου εκπροσωπεί η γενική γραμματέας κ. Ιωάννα Πατρώνη.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις χορηγίες τους τον ΕΟΣ Σάμου και τους ντόπιους παραγωγούς που διέθεσαν τα κεράσματά τους για τους επισκέπτες του περιπτέρου της Σάμου.

Ο τουρισμός είναι το μέλλον και η ανάπτυξή μας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required