28 Μαΐ 2022

Το 2ο Γυμνάσιο Σάμου ευχαριστεί...

Ευχαριστήρια από τη διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Σάμου με αφορμή την πρόσφατη έκθεση φωτογραφίας μαθητών του σχολείου και τη φιλοξενία μαθητών στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ευγενική παραχώρηση της Αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η ‘Έκθεση Φωτογραφίας που πραγματοποίησε το 2ο Γυμνάσιο Σάμου από 20/05/2022 έως και 27/05/2022 στα πλαίσια του Προγράμματος «Σχολείο για όλους». H συγκεκριμένη παραχώρηση ήταν πολύ σημαντική για την επίτευξη και διάχυση της συγκεκριμένης δράσης του Σχολείου μας σε όλη τη Σχολική Κοινότητα και τους Δημότες της πόλης μας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη, επιχειρηματία, για την δωρεάν παραχώρηση δύο δωματίων στο ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ» για την φιλοξενία καθηγητών και μαθητών από χώρες της Ευρώπης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Erasmus+ που συμμετείχε το Σχολείο μας. H συγκεκριμένη χορηγία ήταν πολύ σημαντική για την επίτευξη και επιτυχία του προγράμματος.

Η διευθύντρια
Χατζηιωαννίδου Πατρίτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required