18 Μαΐ 2022

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου «έλαμψαν» στη διεθνή έκθεση ProWein Γερμανίας

«Έλαμψαν» για μια ακόμη φορά τα εξαιρετικά κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση ProWein, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των οινολατρών μα και σημαντικών αντιπροσώπων του οινικού χώρου.

Οι νέες κυκλοφορίες του ΕΟΣ Σάμου, αποτέλεσμα της εκλεκτής ποιότητας μοσχάτου σταφυλιού που παράγουν οι αμπελοκαλλιεργητές-μέλη του Συνεταιρισμού και η σύγχρονη, τεχνολογικά προηγμένη οινοποίηση και εμφιάλωση, κατέδειξαν το δυναμισμό του σαμιακού terroir και την υψηλή ποιότητα του Μοσχάτου Σάμου. 



Οι γνωστές ετικέτες της γκάμας του Συνεταιρισμού κρατούν σταθερά την καταξιωμένη τους πορεία στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας και των γειτονικών χωρών.



Οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού στην έκθεση Prowein, η Οινολόγος Ευαγγελία Αργυρού και ο Εμπορικός Διευθυντής Τίτος Φραντζής, πραγματοποίησαν εκτός των άλλων και μια σειρά επαφών εδραίωσης και περαιτέρω ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών με τους σημαντικότερους επαγγελματίες του χώρου.

Η Prowein θεωρείται η σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί. Σε αυτήν συγκεντρώθηκαν και φέτος όλοι εκπρόσωποι του ευρωπαικού οινικού εμπορίου, ενώ σημείωσε επίπεδα συμμετοχής που ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη.



Για το Συνεταιρισμό της Σάμου και τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων που κάνουν τη διακίνηση των οίνων, η συγκεκριμένη έκθεση έχει μεγάλη βαρύτητα καθώς η Γερμανία είναι μια από τις χώρες όπου σημειώνεται αύξηση εξαγωγών σαμιακών οίνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required