14 Ιουν 2022

Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης - κλοπής σε Ιερό Ναό στο Καρλόβασι Συνελήφθη 36χρονος

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 12ης έως πρωινές ώρες της 13ης Ιουνίου σε Ιερό Ναό στο Καρλόβασι.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, στο Καρλόβασι, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης, μπήκε στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας την είσοδο, και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το παγκάρι, εικόνα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας και φθορές.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε είδη άμεσης κατανάλωσης από κατάστημα, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει και σε έτερο Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν, μέρος των κλοπιμαίων, σουγιάς μήκους 15 εκατοστών και φαλτσέτα.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required