8 Ιουν 2022

Διαγωνισμός «Hotel Design Award» - Καλύτερο «design» ξενοδοχείου στο Casa Cook της Σάμου!

Δεν έκλεισε μήνας από την έναρξη λειτουργίας του (ξεκίνησε μέσα Μαΐου), και το εκπληκτικής αισθητικής πεντάστερο ξενοδοχείο Casa Cook Samos, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχειακού design στον διεθνή διαγωνισμό «Hotel Design Award» που διεξήχθη στο Μιλάνο της Ιταλίας.





Το βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία που ολοκληρώθηκαν και άνοιξαν στην Ευρώπη μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιουνίου 2022. Το βραβείο πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών του από άποψη αρχιτεκτονικής, σχεδιασμού και καινοτομίας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πολυτέλεια ή budget ξενοδοχείο, ξενοδοχείο αλυσίδας ή ιδιωτικής διαχείρισης, σύντομη ή μακρά διαμονή, ξενοδοχείο πόλης ή διακοπές συνοδεία. Βρίσκεται στην παραλία του Ποτοκακίου και θα συνεχίσει, απ’ ότι όλα δείχνουν, να δημιουργεί αίσθηση για πολλά από τα επόμενα χρόνια...

«Η ανακοίνωση αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη και δεν ήταν αναμενόμενη αφού ήταν η πρώτη φορά συμμετοχής στον διαγωνισμό αλλά και το γεγονός ότι συμμετείχαν «κολλοσοί» από όλο τον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ομίλου Doryssa και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου & Ικαρίας, κ. Μάνος Βαλής, προσθέτοντας ότι «η Σάμος έχει ανάγκη από μερικές, όχι πολλές, ανάλογης ποιότητας ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων και σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα υποδέχεται και ένα άλλου είδους, υψηλότερης ποιότητας τουρισμό».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required