31 Οκτ 2022

Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου Ν.Δ. - Περί αποχωρήσεων στελεχών στην αίθουσα του Μουσείου Οίνου του ΕΟΣΣ

Αναφορά και εξηγήσεις για τον θόρυβο που προκλήθηκε από αποχωρήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, γίνεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ.. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο.

«Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε μετά από δημοσιεύματα περί αποχωρήσεων από την αίθουσα του Μουσείου Οίνου του ΕΟΣΣ των Περιφερειακών Συμβούλων κου Βασίλη Πανουράκη και της κας Άννης Ανδρεάδου καθώς και της άμισθης Συμβούλου κας Άννας Ζέπου-Αξιώτη- που πρόσκεινται στον Συνδυασμό του Περιφερειάρχη κου Κώστα Μουτζούρη έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

To πρόγραμμα της επίσκεψης του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη ήταν ήδη γνωστό στα μέλη μας και στα τοπικά μέσα από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες προσκλήσεις παρά μόνο στα μέλη της ΔΕΕΠ, των ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής και Δυτικής Σάμου καθώς και σε διατελέσαντες Πρόεδρους ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ.

Η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ στο Μουσείου Οίνου είχε οργανωτικό χαρακτήρα. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρινάκης τόνισε πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό με τους παραπάνω αναφερθέντες αλλά θεσμικά έπρεπε να τηρηθεί η κομματική φύση της συνάντησης.

Ο Συνδυασμός του κου Μουτζούρη δεν στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία στις Περιφερειακές εκλογές του 2019, ενώ ο ίδιος ο Περιφερειάρχης έχει πολλάκις εκφραστεί με αρνητικό τρόπο για τον Πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο κ. Μουτζούρης έχει «πολεμήσει» τη διαχείριση σημαντικών ζητημάτων για το νησί, όπως το μεταναστευτικό, η οποία αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, άκρως επιτυχημένη και αυτό αναγνωρίζεται πλέον από τις τοπικές κοινωνίες.

Άλλωστε, η υποψήφια που στηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 ήταν η κ. Καλογήρου. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητήθηκε ευγενικά από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που ανήκουν στην παράταξη του Περιφερειάρχη να αποχωρήσουν.

Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Όπως τόνισε και ο Γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, οι πόρτες του κόμματος είναι ανοιχτές για τα μέλη μας και για την κοινωνία, κάτι που το αποδεικνύουν οι συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκηρυχθούν εκείνοι που κατά καιρούς έχουν εκτοξεύσει «λάσπη» και συκοφαντίες κατά της παράταξης και του Προέδρου και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ενότητα του κόμματος προέχει από κάθε προσωπικό συμφέρον γι’ αυτό και θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες που διέπουν το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι Κυβέρνηση και θα είναι και στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required