16 Ιαν 2023

Ποδαρικό του 2023 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Ομίλου Σάμου

Το 2023 ξεκίνησε με ένα ταξίδι αναψυχής για τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. στο μαγευτικό Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Με το ταξίδι αυτό τριάντα τρία μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ. επέλεξαν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά στο εντυπωσιακό χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας.
 
Με την υπογραφή του τουριστικού γραφείου Gassi Holidays οι συμμετέχοντες έζησαν στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής στο εντυπωσιακό καταπράσινο τοπίο του διάσημου αυτού χειμερινού προορισμού, ενώ δεν έλειψαν στιγμές γλεντιού με πολύ χορό. 



Η εκδρομή ολοκληρώθηκε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη όπου εκεί συνεχίστηκε το υπέροχο αυτό ταξίδι, με περιηγήσεις στην πόλη και φυσικά κρασάκι στα διάσημα κουτούκια, αφού προηγήθηκε επίσκεψη στην πόλη των Σερρών για μια γρήγορη στάση στις διάσημες μπουγάτσες της. 



Στην αποστολή πέρα από τους Σαμιώτες συμμετείχαν και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά το τουριστικό γραφείο Gassi Holidays και τη Σαμιώτισσα Σούλα Βαξεβάνη για την άριστη διοργάνωση του ταξιδιού. Ευχαριστεί επίσης τον οδηγό του λεωφορείου κ. Δημήτρη για τη φιλική και ασφαλή μετακίνηση, καθώς και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου μας κ. Μάκη Ευαγγέλου για το συντονισμό της αποστολής.




«Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, πρόοδο και ευτυχία και υπόσχεται μια νέα χρονιά γεμάτη δράσεις πολιτισμού, χορού και αναψυχής.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required