16 Ιαν 2023

Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου στην περιοχή Ζερβού;

Φωτό: Μιχ. Παπαδημητρίου
«Με την ευκαιρία της συνέντευξης τύπου που έδωσε, στις 11 Ιανουαρίου 2023, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, οι εκπρόσωποι των φορέων (Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου - Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου - Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία Τουριστική Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγέλγματα Σάμου - Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου)», όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου, «παρευρέθηκαν και έκαναν παρέμβαση προκειμένου να ενημερωθούν για το πότε, επιτέλους, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να ανασκευαστεί ο δρόμος στην περιοχή Ζερβού.

Εν συντομία ενημέρωσαν τον κ. περιφερειάρχη ότι στις αρχές Ιουνίου 2022 οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη ο οποίος ενημέρωσε ότι θα δοθεί το ποσόν των 450 χιλ. ευρώ και ότι η προετοιμασία για την έναρξη των εργασιών θα πάρει 2,5 μήνες, δηλαδή, τον Σεπτέμβριο περίπου.

Σήμερα, Ιανουάριος του 2023, οκτώ! (8) μήνες μετά την ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη και τρία! (3), περίπου, χρόνια από την υπόσχεση του κ. Μηταράκη ότι μόλις τελειώσει το ΚΥΤ θα επισκευαστεί ο δρόμος, το μόνο που έχει γίνει είναι τα μπαλώματα, των οποίων η προσωρινότητα επιδεινώνει το πρόβλημα.

Ο κ. περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Βασιλείου ενημέρωση για το θέμα με βάση την οποία η Δημοπράτηση θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου 2023 και η έναρξη των εργασιών, όπως είπε ο κ. αντιπεριφερειάρχης, να μην περιμένουν πριν τον Απρίλη.

Οι φορείς που μπήκαν μπροστά, οι κάτοικοι των Μυτιληνιών και όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτόν θα συνεχίσουν τον αγώνα για να μην περάσουν άλλα 3 χρόνια καθυστέρησης προκειμένου να έχουν επαρκή οδική ασφάλεια αυτοί και οι μαθητές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required