23 Ιαν 2023

Η «Ρίβα» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023 έκοψε την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Ρίβα» που εδρεύει στο Καρλόβασι. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μερόπη» με τους πολλούς φίλους του συλλόγου να απολαμβάνουν σπιτικούς μεζέδες και σαμιώτικο κρασί με πολύ κέφι και χορό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν τα παιδιά μελών του συλλόγου που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.
Ο βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Δημήτριο Ριζάκη, για την άψογη διοργάνωση.

Από αριστερά: Οι αντιδήμαρχοι Δήμου Δυτικής Σάμου κ.κ. Ιωάννης Βαλσαμίδης και Γιώργος Διακοσταμάτης, ο δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων κ. Φλώρα Τζεβρένη, ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου της ΝΔ κ. Βαγγέλης Καπλαντζής και η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required