5 Φεβ 2023

6 & 7 Φεβρουαρίου - Κλειστά Σχολεία, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί λόγω καιρικών συνθηκών

Μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία “Barbara” που πλήττει τη χώρα, και μετά από συνεννόηση και επικοινωνία του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου και Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, με τους διευθυντές εκπαίδευσης αποφασίστηκε ότι, 


οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ανατολικής Σάμου, δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 06/02/2023 και την Τρίτη 07/02/2023, διότι συντρέχουν συνθήκες που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των παιδιών στα σχολεία.

Την Τρίτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση και με νέα απόφαση, εάν απαιτηθεί, θα κλείσουν και την Τετάρτη.


Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες τη Δευτέρα 06/02 και Τρίτη 07/02, ενώ τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεδιάσκεψης (webex).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και εν όψει της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Σάμου καθώς και οι Βρεφονηπιακοί κ Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 06.02.2023 και την Τρίτη 07.02.2023 με απόφαση Δημάρχου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required