14 Φεβ 2023

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων στο Καρλόβασι

Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων, Διπλωμάτων και Πτυχίων του Τμήματος Μαθηματικών και του Τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών και του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής που έχουν έδρα τη πόλη του Καρλοβάσου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Στάδιο Καρλοβάσου όπου οι 127 απόφοιτοι παρέλαβαν με συγκίνηση τα πτυχία/διπλώματά τους μετά την ορκωμοσία τους, μπροστά σε συγγενείς και φίλους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το στάδιο και τους χειροκρότησαν θερμά.


Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Δυτικής Σάμου, αναφέρει τα εξής:

«Οι απόφοιτοί μας μπορούν να είναι περήφανοι που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα συγκεκριμένα τμήματα, τα οποία μαζί με τους καθηγητές είναι αναγνωρισμένα και καταξιωμένα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Ως Δημοτική Αρχή θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αποφοίτους και τις οικογένειές τους και να τους ευχαριστήσουμε για τη διαμονή τους στο νησί μας.

Πάντοτε το νησί και οι Σαμιώτες θα σας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά αφού είστε οι επίτιμοι δημότες μας και οι πρεσβευτές μας ανά την Ελλάδα.

Ευχόμαστε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required