14 Φεβ 2023

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο διευθυντής κ. Μιχάλης Καπιωτάς, με έγγραφό του από τις 8 Φεβρουαρίου 2023 για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και αποστολή στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Με τη συνδρομή και τη βοήθεια των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, τα είδη παρελήφθησαν και θα προωθηθούν μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη προς τα απέναντι παράλια.


Ο διευθυντής, κ. Καπιωτάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Σχολική Κοινότητα της Σάμου, «η οποία δίνοντας για μια ακόμη φορά το παράδειγμα προσπάθησε να εξορκίσει τη δική της συμφορά από το φονικό σεισμό του 2020».

«Συγχαρητήρια σε όλους, στους διευθυντές και στους εκπαιδευτικούς των Σχολείων μας, στους μαθητές και στους γονείς τους και σε όποιον με κάθε τρόπο συνέβαλε στην συγκέντρωση, στη μεταφορά και στην ταξινόμηση του υλικού. Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη τέτοια ανάγκη στον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που ένα τέτοιο γεγονός συγκλονίζει τη γη μας», συμπλήρωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required