24 Οκτ 2023

Να δοθεί παράταση για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε σεισμοπαθείς που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

Με έγγραφό της, η αντιπεριφερειάρχης κα Άννη Ανδρεάδου, αιτήθηκε την συμβολή του αρμόδιου υφυπουργού για θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, ώστε να μην ισχύσει η καταληκτική ημερομηνία που αφορά στην προθεσμία υποβολής αίτησης φακέλου των δικαιούχων της πρώτης αρωγής, έναντι στεγαστικής συνδρομής, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020, αφού πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση ορίζει την 30ή Οκτωβρίου 2023 ως τελική της όλης διαδικασίας.

Με το σχετικό έγγραφο-επιστολή προς τον κ. Τριαντόπουλο επισυνάπτεται και έγγραφο εισήγησης προς την ΔΑΕΦΚ και το ΤΕΕ Βορειοανατολικού Αιγαίου από την Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου – Τμήματος Βορειανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου, όπου εξηγούνται οι λόγοι που είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν οι περιπτώσεις των σεισμοπαθών έως την 30ή Οκτωβρίου 2023. Το έγγραφο υπογράφει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ιωάννης Πνευματικάκης.



Παρακάτω τα σχετικά έγγραφα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required