11 Φεβ 2024

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Δήμου Ανατολικής Σάμου

Την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, στις 11π.μ., στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Aeolis, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Καραμηνάς, Μ. Κονδύλη, Δ. Βογιατζής και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κ. Σ. Θωμασούλη. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωακείμ Μοσχονάς. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Καραμηνάς ευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δράσεων του ΚΑΠΗ για το 2024. 
Ο Δήμος, το Κ.Α.Π.Η. και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαρίστησαν θερμά το πρακτορείο Samos Yacht Services για την προσφορά 2 εισιτηρίων από Πυθαγόρειο προς Κουσάντασι για την τυχερή που κέρδισε το φλουρί, καθώς και το κατάστημα του Τάσου Σαραντίδη και το σουπερμάρκετ Bazaar για την προσφορά των δωροεπιταγών που κληρώθηκαν σε 3 μέλη του Κ.Α.Π.Η.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required