11 Φεβ 2024

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, αρχιπύραρχος Παναγιώτης Τιάγκος

Μετά την ολοκλήρωση των ετήσιων τακτικών κρίσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα και με τη μεταφορά της έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης από τη Σάμο στο Ηράκλειο, ο νεοπροαχθείς αρχιπύραρχος Παναγιώτης Τιάγκος, ανέλαβε τη Διοίκηση της ΔΙ.Π.Υ.Ν. (Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού) Σάμου.

Ο νέος διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2000, με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε το 1991 από το Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και το 2016 από την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Υπηρέτησε μεταξύ άλλων, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας ως Υποδιοικητής, στον 2ο ΠΣ Θεσσαλονίκης ως Αξιωματικός Υπηρεσίας, στην Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης ως ελεγκτής Αξιωματικός πυρασφάλειας και προϊστάμενος, Αξιωματικός Υπηρεσίας στον 1ο Π.Σ. Ιωαννίνων, Αξ/κός Υπηρεσίας – Υποδιοικητής στον Π.Σ. Αεροδρομίου Ηρακλείου Κρήτης, Προϊστάμενος Πεζοπόρου Τμήματος Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Τμηματάρχης Γραμματειακής Υποστήριξης – Εκπαίδευσης Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Υποδιοικητής στον 1ο & 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης και από το 2018 Διοικητής στον 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης και Διοικητής στο Νομό Δράμας.

Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required