13 Μαΐ 2024

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στα εγκαίνια του Μουσείου Κοτς στο Αϊβαλί

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρέστη το Σάββατο, 11 Μαΐου, στα εγκαίνια του Μουσείου Κοτς στο Αϊβαλί, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος Κοτς κ. Ραχμί Κότς.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τον οποίον συζήτησαν για το Βόρειο Αιγαίο με έμφαση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια στα νησιά το καλοκαίρι προσελκύοντας Έλληνες αλλά και Τούρκους επισκέπτες. 


Ο περιφερειάρχης το βράδυ της ίδια ημέρας παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του κ. Κότς παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη. Νωρίτερα ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Δημαρχείο και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αϊβαλί ενώ στην συνέχεια μετέβη στο Επιμελητήριο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου.


Τον περιφερειάρχη συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αρώνης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, Δημήτρης Καλλίας, Μιχαήλ Άνθιμος Δήσσος και ο ειδικός σύμβουλος Γιώργος Σίμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required