2 Μαΐ 2024

Μεγάλη δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με εκπρόσωπο τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Μαυρατζώτη, πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική δωρεά προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, παρουσία των δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου κ.κ. Πάρη Παπαγεωργίου και Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

Παρόντες ήταν επίσης ο αναπληρωτής περιφερειάρχης με αρμοδιότητα τα θέματα Τουρισμού κ. Γιάννης Καλτάκης, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Αντώνης Καραμηνάς, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Αγγελική Βαχατέλα και η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κωνσταντίνα Λασσάλ.


Η δωρεά αφορά τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια κ.ά.), ελαιόλαδο και είδη προσωπικής υγιεινής και χάρη σε αυτή θα πραγματοποιηθεί σύντομα εκ νέου διανομή προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μάλιστα νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.

«Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την γενναιόδωρη προσφορά της. Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοια συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και των δύο Δήμων του νησιού μας.
Ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία και συμπόρευση σε έργα που έχουν ως κύριο μέλημα την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τον ΕΟΣ Σάμου για την προσφορά 200 φιαλών οίνου που προσέφερε για την διανομή του Πάσχα», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required