2 Μαΐ 2024

M/V Sardina Vera - Τίτλοι τέλους για το καμάρι της Kallisti ferries

Τίτλοι τέλους για το καμάρι της Kallisti ferries. Με ίδιες δυνάμεις, χωρίς την βοήθεια ρυμουλκού, οδεύει στο τελευταίο του ταξίδι για να παραδοθεί στη φλόγα του χασάπη Ali-aga. Μας εξυπηρέτησε για 2 περίπου χρόνια από το 2007-2009 μπαίνοντας σφήνα στις γραμμές της HSW, της GA Ferries και της NEL LINES.


Τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον ανταγωνισμό των εταιρειών, οδήγησαν το πλήρωμα με απόφαση της ΠΝΟ, σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα και φυσικά η διακοπή των δρομολογίων για πολλούς μήνες, ανάγκασε την πλοιοκτήτρια εταιρεία Sardinia ferries να το αποσύρει από την ελληνική ακτοπλοΐα και να συνεχίσει την καριέρα του στις γραμμές της Ιταλίας-Γαλλίας-Ισπανίας: Λιβόρνο-Κάλβι- Μπαστιά-Βαρκελώνη κ.α., μέχρι το 2023. Θα το θυμόμαστε πάντα ως το πλοίο με το φτερό του Ινδιάνου στην μπάντα του.



Για την ιστορία, και ένα άλλο αδελφό πλοίο από τα 4 της σειράς, το STENANORDICA είχε ναυλωθεί στην Soutos Lines με την ονομασία Hellas και δρομολογήθηκε στην γραμμή Βόλος-Λαττάκια (Συρία).

Καλή Ανάσταση!

Δ. Λεκάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required