17 Δεκ 2009

Παιχνίδια στο επιμελητήριο


Είναι δυνατόν ο τελευταίος σε ψήφους συνδιασμός σε μία εκλογική διαδικασία να διοικήσει ; Στο Επιμελητήριο Σάμου φυσικά και ναι .
Όταν στις προηγούμενες εκλογές ο τότε πρόεδρος του Επιμελητηρίου κύριος Κυριαζής κατάγγειλε ότι υπάρχει κρυφή συμφωνία μεταξύ του συνδυασμού του κυρίου Παπαθεοφάνους και του συνδυασμού του κυρίου Αγγελή να συμμαχήσουν , εκλέγοντας πρόεδρο (τον κύριο Παπαθεοφάνους) αλλά πριν το τέλος της θητείας να τον αντικαταστήσουν με τον κύριο Αγγελή , πολλοί δεν τον πίστευαν .

Τελικά οι εκλογές έγιναν , ο συνδυασμός του κυρίου Κυριαζή αν και έλαβε το 49% δεν μπόρεσε να διοικήσει αφού ο δεύτερος (Παπαθεοφάνους) συμμάχησε με τον τρίτο (Αγγελή) και εξέλεξαν πρόεδρο τον κύριο Παπαθεοφάνους. Μέχρι εδώ όλα καλά. Πριν μερικές μέρες όμως , όπως ακριβώς προβλέπονταν , ο κύριος Παπαθεοφάνους παραιτήθηκε και στην θέση του ανέλαβε ο κύριος Αγγελής . Χωρίς φυσικά να γίνει κάποια σοβαρή αναφορά στους λόγους της αλλαγής και στις παρασκηνιακές συμφωνίες .

Τυπικά όλα έγιναν σωστά και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες αλλά επειδή προφανώς έγινε κατανοητό ότι το νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό, αναφέρθηκε προς τα ΜΜΕ ότι ο κύριος Παπαθεοφάνους παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους . Εξήγηση φυσικά δεν δόθηκε γιατί δεν αντικαταστάθηκε από άλλο άτομο του συνδιασμού του (δεν υπάρχουν εκεί ικανοί ;) ούτε φυσικά γιατί έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε αντιπρόεδρος στην θέση του προηγούμενου..... κυρίου Αγγελή. Η δημοκρατία στα καλλίτερα της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required