10 Αυγ 2013

Δεν θα συμμετάσχει στις Γιορτές Κρασιού η φιλαρμονική «Βαθύλλος»

Τη μη συμμετοχή της στις φετινές γιορτές κρασιού ανακοίνωσε η φιλαρμονική "Βαθύλλος", που κάνει λόγο για μη συνεργασία από πλευράς του δήμου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας  ενημερώνουμε ότι η Φιλαρμονική Βαθύλλος δεν θα συμμετάσχει στις Γιορτές Κρασιού 2013 όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, αφού δεν υπήρξε η ανάλογη συνεργασία από πλευράς του Δήμου Σάμου.


Θεωρούμε απαράδεκτη και αδιάφορη τη στάση των αρχών του τόπου μας προς το σύλλογό μας και λυπούμαστε πολύ για το μαρασμό που έχει επέλθει σε όλα τα επίπεδα στο νησί μας. 

Προσπάθειες σαν τη δική μας πρέπει να στηρίζονται 1ον ηθικά και οικονομικά γιατί δυστυχώς η απογοήτευση δεν αποτελεί σύμμαχο του πολιτισμού. Η άμεση αλλαγή νοοτροπίας  είναι αναγκαία και επιβεβλημένη σε αυτό το νησί, αν θέλουμε να διατηρήσουμε κάποιες αξίες σταθερές. Δεν ζητούμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο που αποδεδειγμένα αξίζουμε.

Η Φιλαρμονική Βαθύλλος δηλώνει παρών με τις εκδηλώσεις επιπέδου που διοργανώνει τα (4) τέσσερα τελευταία χρόνια. Κάνουμε πράξη τις αξίες που πρεσβεύουμε με το 2ήμερο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που διοργανώνουμε στις 24 & 25 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου με συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ασπροπύργου Αθηνών (επαγγελματική Φιλαρμονική 35 ατόμων) , ταυτόχρονη εμφάνιση της Σχολής Χορού της κα. Τσαρδούλια « Samos School Of Dance » με 40 χορεύτριες κατά την εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας, όπως επίσης και του 6μελούς σχήματος πνευστών « Wings Band »  που θα κλείσει τις εκδηλώσεις του 2ημέρου.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν εμφανίσεις έκπληξη της Φιλαρμονικής και του σχήματος πνευστών « Βαθύλλος Brass Quintet » σε διάφορες περιοχές του νησιού μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required