7 Δεκ 2015

Ευχαριστήριο προς Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και Αντιπεριφερειάρχη Σάμου από το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου


Ολοκληρώθηκε η προμήθεια οκτώ (8) σωσιβίων τύπου OMEGA 290N CE ISO 12402-2. Τα σωσίβια αυτά θα φέρουν οι χειριστές και οι επιβαίνοντες του σκάφους Γοργώ Τ.Σ. 137 του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, διάσωσης, ανέλκυσης στις οποίες συμμετέχει ο Σ.Α.Σ. στο πλαίσιο του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.





Επίσης, ολοκληρώθηκε η προμήθεια ενός προβολέα σκάφους, ο  οποίος  τοποθετήθηκε αμέσως στη Γοργώ και είναι τώρα εν λειτουργία.  Ο προβολέας αυτός αυξάνει την επιχειρησιακή ικανότητα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας και την ασφάλεια του στις νυχτερινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.


Το κόστος της προμήθειας των παραπάνω υλικών ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου. Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο και την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, για το ενδιαφέρον τους και για τη συνεχή έμπρακτη υποστήριξη του εθελοντικού μας έργου. "Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε στο νερό για να σώζουμε ζωές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required