19 Ιαν 2016

Γενέθλια και κοπή πίτας στον σύλλογο "Ομόνοια"


Το κρύο και η πολλή βροχή δεν εμπόδισαν την υλοποίηση της εκδήλωσης των γενεθλίων του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα « Η ΟΜΟΝΟΙΑ», όπως και της κοπής της πίτας του 2016. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου
έγινε ο απολογισμός του 2015 από την πρόεδρο Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή.Ακολούθησαν κείμενα των παιδιών για το νέο χρόνο γεμάτα προβληματισμούς από την γενική κατάσταση και ειδικές αναφορές στους πολέμους και την προσφυγιά.








Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν δύο μονόπρακτα σχετικά με τις ημέρες των Χριστουγέννων και τα δύο δημιουργίες μελών της Παιδικής Φωλιάς.


· «Χριστούγεννα χωρίς δώρα» της Άννας Κυπραίου και
· «Ο Αη Βασίλης ξανάρχεται για ιερό σκοπό» της Πελαγίας Αξιώτου.


Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας και οι ευχές για το νέο χρόνο, όπως και ευχές για τα γενέθλια της «ΟΜΟΝΟΙΑ», που έκλεισε τα 40 της χρόνια.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς του χωριού Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, οι οποίοι ευλόγησαν την πίτα του νέου χρόνου.


Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στην Παιδική Φωλιά και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required