19 Μαρ 2016

Ο Θανάσης Καραγιάννης κοντά στα παιδιά της "Παιδικής Φωλιάς" Παγώνδα

Μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά της "Παιδικής Φωλιάς Παγώνδα ήταν η επίσκεψη στη Σάμο και τον Παγώνδα του κ. Θανάση Καραγιάννη διδάκτορα Ερευνητή/ Μελετητή της Δραματουργίας για παιδιά, Κριτικό Θεάτρου για παιδιά και εφήβους – Συγγραφέα. Ο κ. Καραγιάννης δέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα « Η ΟΜΟΝΟΙΑ» για μια επαφή και συζήτηση για το Θέατρο με τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς.







Τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας της Παιδικής Φωλιάς, συνεχίζοντας την παράδοση πια, της 40χρονης θεατρικής δημιουργίας του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» (77 θεατρικά) από το 1976 μέχρι σήμερα, δέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Δ.Σ και βρέθηκαν μαζί του το απόγευμα της 17ης του Μάρτη 2016.


Παιδιά από Β΄ Δημοτικού έως και Β΄ Λυκείου πέρασαν δύο ώρες εντυπωσιακές όπως είπαν, γεμάτες εκπλήξεις, απορίες, ανταλλαγές απόψεων, όλα συνδεδεμένα με την αγάπη τους για το θέατρο και τη ζωή τους.

Δεν άφησαν όμως την ευκαιρία, και πήραν στο τέλος μια μικρή συνέντευξη από τον κ. Θανάση, τον «Ορέστη», όπως αποφάσισαν από κοινού να τον λένε, η οποία θα δημοσιευθεί στο 80ο φύλλο της Εφημεριδούλας «Παιδική Φωλιά Παγώνδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required