31 Μαρ 2016

Σε καλό δρόμο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης

Στο Κοκκάρι, όπου γίνονται εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Νίκος Κατρακάζος. Επιπλέον ο κος Κατρακάζος επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες Πανδρόσου και Μεσογείου, και συναντήθηκε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων,  κ. Μενέλαο Χρήστου και Νίκο Σιγουλάκη, καθώς και με κατοίκους των δύο χωριών, όπου αποφασίστηκαν από κοινού σημαντικές παρεμβάσεις που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα στο επαρχιακό δίκτυο των δύο κοινοτήτων.


Όσον αφορά στον προγραμματισμό των εργασιών για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους, στη Σάμο έχουν ήδη ολοκληρωθεί εργασίες και βρίσκονται στο στάδιο εκτέλεσης άλλες, ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινούν εργασίες σε όλο το δίκτυο. Στην Ικαρία, εντός του Απριλίου θα εκτελεστούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στο πλαίσιο των δύο εργολαβιών που έχουν υπογραφεί, ενώ για πρώτη φορά δημοπρατείται έργο για την συντήρηση του οδικού δικτύου των Φούρνων.  



Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Νίκος Κατρακάζος επιβλέπει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Κοκκάρι Σάμου
 
Πιο αναλυτικά, στα πλαίσια των έργων συντηρήσεων του οδικού δικτύου της Σάμου, έχουν πραγματοποιηθεί οι παρακάτω εργασίες:
  •  Εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα της  επαρχιακής οδού Πυθαγορείου- Ηραίου και της οδού προς τον οικισμό Μύλων μήκους περίπου 2 km. 
  • Εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων συντηρήσεων (τοιχία αντιστήριξης, στηθαία ασφαλείας, τάφροι) σε τμήματα των επαρχιακών οδών: προς Καλάμι (από κόμβο ξενοδοχείου «Ινώ» έως κόμβο Περιμετρικής οδού Πόλεως Σάμου), οδού Ηραίου – Παγώνδα και Πύργου – Κουμαραδαίων.


Πραγματοποιούνται εργασίες
  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κοκκαρίου (από ανατολική είσοδο του οικισμού έως παραλιακή οδό) και για μήκος περίπου 850 μ.
  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κουμαραδαίων.
  • Ασφαλτικές εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε τμήματα των επαρχιακών οδών Παγώνδα – Σπαθαραίων και Κουμαραδαίων  - Πύργου
  • Εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων συντηρήσεων στην επαρχιακή οδό Κουμαραδαίοι – Πύργος
  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κάμπου Μαραθοκάμπου σε μήκος περίπου 350 μ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required