27 Μαρ 2016

Εξαιρετική συναυλία μπουζουκιού του Γιάννη Λουλουργά στον Παγώνδα



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία μπουζουκιού του Γιάννη Λουλουργά και των μαθητών του στον Παγώνδα το Σάββατο 26 ΜαρτίουΗ «Ρεμπέτικη Κομπανία Πυθαγορείου» καλεσμένη από το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», συνεπήρε με γνωστά άγνωστα και ιδιαίτερα τραγούδια τη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.







Οι μικροί μουσικοί
Ελευθεριάδη Πάρης, Ηλιού Ανδρέας, Καραγιάννης Βαγγέλης, Καριώτογλου Νίκος, Πετράκης Κώστας, Στρατής Τέντης, και Χατζηλίας Βασίλης, αλλά και οι πολύ μικροί Ηλιού Δημήτρης, Τσιμπίδη Νεφέλη και Νιώτης Μιχαήλ έδωσαν τη ψυχή τους σε κάθε τραγούδι.

Τα όργανα, πιο μακριά και από το μπόι ορισμένων, τραγούδησαν με όρεξη κάτω από τα μικρά και τρυφερά χεράκια.










Με το βλέμμα προσηλωμένο στο Δάσκαλο και Αρχηγό τους μας προσέφεραν με το τραγούδι τους ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χθες, αλλά και σε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας.

Η αμοιβή τους το θερμό χειροκρότημα και οι ευχές των παρευρισκόμενων για πρόοδο στη ζωή και τη μουσική σταδιοδρομία τους.


Τους μικρούς μουσικούς συνόδεψαν:
Ο πάντα πρόθυμος να βοηθήσει μουσικά όλους, αλλά και τον σύλλογό μας, κ. Διονύσης Μαστρογιάννης με το ακορντεόν του.
Ο φίλος και απαραίτητος για ορισμένα τραγούδια Μιτσιλιός Γιώργος με το τουμπερλέκι του.

Μετά το τέλος της συναυλίας, μέλη της Συντακτικής Επιτροπής της Εφημεριδούλας «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» πήραν μια μικρή συνέντευξη από το Δάσκαλο και τους μαθητές του.

Ακολούθησαν κεράσματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required