14 Νοε 2017

Προκήρυξη για θέσεις στον τομέα καθαριότητας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 143 ατόμων προχωρά η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου. Το εποχικό προσωπικό αναμένεται να καλύψει απρόβλεπτες ή επείγουσες περιστάσεις τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία της ΥΠΕ όσο και στις αποκεντρωμένες μονάδες αυτής, οι οποίες εδρεύουν σε δήμους των Νομών Αττικής, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Επισημαίνεται ότι οι 143 θέσεις αφορούν προσωπικό καθαριότητας ΥΕ. Όλες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής τους και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Οι ώρες απασχόλησης ημερησίως, καθώς και το πόσες ημέρες θα εργάζονται όσοι προσληφθούν, εξαρτώνται από την υπηρεσία στην οποία θα προσληφθούν. Είναι ενδεικτικό πως μόνο στην Αττική οι θέσεις στις διάφορες υπηρεσίες φτάνουν τις 59, ενώ αντίστοιχα στις Κυκλάδες 25.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών, ενώ η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται με βάση τα κριτήρια:

- Χρόνος ανεργίας (4 μήνες)
- Ανήλικα τέκνα
- Βαθμός βασικού τίτλου
- Εμπειρία ομοειδής με την ειδικότητα (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 240 ώρες), που έχει αποκτηθεί σε χώρους παροχής Α/θμιας, Β/θμιας ή Γ/θμιας Φροντίδας Υγείας του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα
- Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%
- Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδερφού ή συζύγου


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, Θηβών 46-48, ΤΚ 185 43 Πειραιάς, απευθύνοντάς τη στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 213-2004.247, 213-2004.296 και 213-2004.254). 

Διευκρινίζεται πως στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Η δημοσίευση της προκήρυξης αναμένεται εντός των ημερών, οπότε θα διευκρινίζονται και οι ημερομηνίες υποβολής και λήξης των αιτήσεων. 

Πηγή: Εφ. Τα Νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required