11 Νοε 2017

Εργατικό Κέντρο και Σωματεία ενάντια στην κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α.


Στα πλαίσια της προγραμματισμένης δράσης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη συγκέντρωση που διοργανώνει την Τρίτη 14 Νοέμβρη (ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο), ενάντια στην κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. και την κυβερνητική πολιτική φοροληστείας του λαού, κλιμάκια του Ε.Κ. και των Σωματείων πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, περιοδείες στην Εφορία Σάμου, στο Δημοτικό κτήριο Καρλοβάσου και στην Πλατεία Καρλοβάσου.




Στους παραπάνω χώρους παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα διακινώντας την ανακοίνωση του Ε.Κ. και των σωματείων και συζητώντας με δεκάδες εργαζόμενους και εκατοντάδες Σαμιώτες.


Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ε.Κ. αναφέρει:

"Η τεράστια αύξηση στο ΦΠΑ κατά 30%, και η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης θα χτυπήσει εκ νέου βαριά το εργατικό και λαϊκό εισόδημα που ήδη έχει λεηλατηθεί από τα μέχρι τώρα αντιλαϊκά μέτρα και τις μειώσεις στους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις.

Δεν υπάρχει πλέον καιρός για χάσιμο. Οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και η αντιλαϊκή πολιτική στο σύνολό της.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Σάμος Τρίτη 14 Νοέμβρη και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

Ικαρία Τρίτη 14 Νοέμβρη και ώρα 7 μ.μ. πλατεία Ευδήλου

Διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Όχι στην κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ!

Όχι στην φοροληστεία!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required