5 Δεκ 2017

Η διακήρυξη της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου Σάμου, συμμετέχει η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Τίμο Χατζηλαγό.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει πως η "Η ασφυκτική κατάσταση που ζούμε και μας έχουν επιβάλει οι πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και ΕΕ με άδικους φόρους με κλείσιμο μαγαζιών με χαράτσια με πλειστηριασμούς.


Μας οδηγούν σε ανασφάλεια και σε απόγνωση για την επιβίωση μας. Ταυτόχρονα η δίκαιη ανάπτυξη την οποία διαφημίζουν δεν είναι παρά η χρηματοδότηση, και με κάθε τρόπο στήριξη των μεγάλων, δηλαδή επιχειρηματικών ομίλων, πολυεθνικών, εμπορικών αλυσίδων κ.λπ. Είναι η ανάπτυξη για την οποία συμφωνούν όλα τα κόμματα που είναι προσανατολισμένα στην πολιτική της ΕΕ και στην καπιταλιστική ανάπτυξη του μεγάλου κεφαλαίου.
Αυτό θα γίνει με το κλείσιμο χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων και με εργαζόμενους των 400ευρώ.

Η ανάπτυξη του μεγάλου κεφαλαίου είναι στον αντίποδα της δικιάς μας ανάπτυξης και της βελτίωσης της θέσης των εργαζομένων, από τους οποίους επιβιώνουν τα μαγαζιά και οι μικρές επιχειρήσεις μας.


Τα Επιμελητήρια από την ίδρυση τους είναι και παραμένουν το μακρύ χέρι των αρμόδιων υπουργείων και ο δίαυλος της πολιτικής τους που διαχρονικά μας αφανίζει.


Τα Επιμελητήρια όπως και το δικό μας υπηρέτησαν και υπηρετούν πιστά τις αντιλαϊκές πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων ανεξαρτήτου χρώματος, είναι συνεπείς συνομιλητές των κυβερνήσεων που ταυτόχρονα σχεδιάζουν από κοινού και υλοποιούν πολιτικές και μέτρα σε όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, σε βάρος των μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων.


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, με την συμμετοχή της στις εκλογές του Επιμελητήριου έχει στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει τους συναδέλφους σε κατεύθυνση αγωνιστική και διεκδικητική


Θα είναι η μοναδική φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν αυτό το βήμα που θα τους εμπιστευθείτε για να ενημερώνουν εσάς και τα σωματεία μας, για κάθε εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και αντίστασή τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε νέες αυταπάτες και “αφηγήματα” .



Καλούμε τους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους τους μικρούς έμπορους να αξιολογήσουν σε σχέση με τα βιώματα τους τα προβλήματα τους αλλά και την σημερινή επώδυνη κατάσταση που ζούμε, να κρίνουν ποιος έχει υπερασπιστεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Κάθε ψήφος θα είναι και ένα πλεονέκτημα για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required