28 Δεκ 2017

Η Αegean "ταξιδεύει" τις ομορφιές της Ελλάδας και της Σάμου σε όλον τον κόσμο

Τις ομορφιές και τη μαγεία της χώρα μας, μεταξύ των οποίων και της Σάμου, προβάλει σε όλον τον κόσμο η Aegean, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας greecebygreeks.gr.

H Aegean, κάλεσε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την πλατφόρμα και να μοιραστούν τα ξεχωριστά, δικά τους μυστικά. Μοναδικές εμπειρίες που κάθε επισκέπτης θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αναζήτηση μυστικών, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 10.000 μυστικά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε έναν ψηφιακό χάρτη, έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό οδηγό! 

Η πλατφόρμα γέμισε με φωτογραφίες, προτάσεις, εμπειρίες και ιδιαίτερα tips. Τοπικά έθιμα και παραδόσεις, καταπράσινα δάση, μαγευτικές παραλίες και  απόκρημνες πλαγιές, σπάνιες λιχουδιές, ξωκλήσια και απάτητα μονοπάτια που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Όλα τα μυστικά βρίσκονται διαθέσιμα στην ιστοσελίδα el.aegeanair.com μεταφρασμένα σε 6 γλώσσες, έτοιμα να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από μία καμπάνια που θα προβάλει τις ομορφιές της χώρας στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, η Aegean καλωσορίζει κάθε ταξιδιώτη που ο προορισμός του είναι η Ελλάδα, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων.

Και φυσικά η πλατφόρμα greecebygreeks.gr είναι ανοιχτή και περιμένει και το δικό σου μυστικό, προκειμένου στη συνέχεια να μεταφραστεί και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.



Πατήστε στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε τις αναρτήσεις για Σάμο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required