20 Δεκ 2017

Στην Greektourism Expo η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «GREEKTOURISM EXPO 2017», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση των νησιών της, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Β2Β πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας 47 συναντήσεις με tour operators, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Ρωσία και την Τσεχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ειδικότερα για την παροχή πακέτων με εναλλακτικές δραστηριότητες.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση παρευρέθηκε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, κα Αγγελική Σαραντινού, η οποία συναντήθηκε με πράκτορες και εκπροσώπους εταιρειών τουρισμού που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νησιά της Περιφέρειας.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Χρύσανθος Αργυρίου. Επίσης στην Έκθεση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης, μέλη της Ένωσης και επιχειρηματίες από τη Χίο.

Τα στοιχεία επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required