29 Ιαν 2018

"Μάγεψε" η Ένωση Μικρασιατών Σάμου στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Χίου

Εντυπωσίασε η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Χίου 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό κέντρο Δήμου Χίου, με τη συμμετοχή 23 χορωδιών, 700 χορωδών και 40 μουσικών.

Το πρόγραμμα των τραγουδιών που παρουσιάστηκαν περιελάμβανε παραδοσιακά τραγούδια Μικράς Ασίας και η χορωδία εμφανίστηκε την 2η ημέρα του τριήμερου της διοργάνωσης το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από θεατές αίθουσα του Ομήρειου Πνευματικού κέντρου Χίου.

Τη διοργάνωση της 4ης συνάντησης χορωδιών ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας Χίου και η θεματική ταυτότητα της συνάντησης αφορούσε τη θάλασσα, μιας και η ζωή του νησιού της Χίου είναι συνυφασμένη με αυτήν.

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στις χορωδίες των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Συγχαρητήρια στους χορωδούς , στο δάσκαλό μας Στέφανο Πουλτσάκη και τους μουσικούς της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για τη δυναμική παρουσία επί σκηνής. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου για την εκπροσώπηση του συλλόγου μας από το χορωδιακό τμήμα, καθώς και στους μουσικούς από τη Χίο , τη Λαμπρινή Κάμπουρα στο κανονάκι και τον Δημήτρη Κοντό στο λαούτο, που μας συνόδευσαν στη παρουσίαση. Ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων των νησιών μας σε ανάλογες εκδηλώσεις πολιτισμού και φιλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Μικρασιατών Σάμου.











Φωτογραφίες: Ένωση Μικρασιατών Σάμου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required