12 Ιαν 2018

Σεμινάρια ΕΦΕΤ για τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» διοργανώνει το Επιμελητήριο Σάμου.

Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) και που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.

• Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)
• Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Μαρτίου του 2018
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο: 

 Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) 80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.
 Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€ ανά καταρτιζόμενο (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, έως τις 31 Ιανουαρίου, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου, προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

Να σημειωθεί πως η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Επιμελητηρίου Σάμου στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 401 / 545195-79
IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required