26 Μαρ 2018

Παρουσία των σαμιώτικων κρασιών στο West Island Wine Show

Σε μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα γευστική δοκιμή, το West Island Wine Show που  διεξάγεται εδώ και έξι χρόνια με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για 41 ομάδες της κοινότητας του Δυτικού Montreal με διάφορες ανάγκες, συμμετείχε την Πέμπτη, η αντιπρόσωπος του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στον Καναδά.

Πρωταγωνιστές στο τραπέζι του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ήταν το γλυκό κρασί Samos Vin Doux, σκέτο ή σε cocktails. Ως ένθερμος υποστηρικτής των Samos Coctails, η εμπορική συνεργάτιδα του Συνεταιρισμού στον Καναδά, κα Άρτεμις Αναστασιάδη, μαζί με την ομάδα της, παρουσίασαν και σέρβιραν στους επισκέπτες τα cocktails Samos Sangria και Samos Spritzer, τα οποία είχαν ως βάση το γλυκό κρασί του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ. 

Όπως γράφει και ή ίδια σε ανάρτηση της στο facebook “WEST ISLAND WINE SHOW 2018.... SAMOS VIN DOUX enjoyed by many guests and visitors straight or in two cocktails....”SAMOS SANGRIA & SAMOS SPRITZER “.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στο Montreal του Καναδά προσθέτουν τα τελευταία χρόνια Samos Cocktails στους καταλόγους τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required