2 Ιουν 2018

Τη διασφάλιση της ίδρυσης του Μουσικού Σχολείου ζητά η "Δράση Ενότητα Προοπτική"

Tην άμεση κινητοποίηση του Δήμου, για την υπόδειξη στην αρμόδια υπηρεσία πραγματογνωμόνων του κατάλληλου χώρου από το Δήμο, προκειμένου να διασφαλισθεί η ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στη Σάμο, ζητά η παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική».

Η παράταξη αναφέρει:

«Δεδομένης της επικείμενης επίσκεψης από πραγματογνώμονες του Υπουργείο Παιδείας, τις επόμενες ημέρες, για υπόδειξη κατάλληλου χώρου που θα μπορεί να στεγάσει άμεσα το Μουσικό Σχολείο Σάμου, η παράταξη μας, ρωτά ποια είναι η πρόταση του Δημάρχου για τον χώρο που θα υποδειχθεί ο οποίος πρέπει να είναι χρησιμοποιήσιμος και να μην έχει μεγάλες επισκευαστικές εκκρεμότητες, όπως η περίπτωση του Μαυρογένειου στο Μαλαγάρι ή το υπό επισκευή κτίριο στο συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου.

Δεδομένης της ιστορικής ευκαιρίας να ιδρυθεί και να λειτουργήσει στην πράξη το Μουσικό Σχολείο Σάμου, πρέπει να υποδειχθεί άμεσα χώρος, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές, είναι χρησιμοποιήσιμος άμεσα και λειτουργικός σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τέτοιου τύπου σχολείων.

Η προοπτική ίδρυσης της νέας εκπαιδευτικής δομής είναι πολύ σημαντική, δεν θα περιορισθεί εντός των ορίων του Δήμου, αλλά θα απευθύνεται και σε παραπλήσια νησιά και Δήμους όπου δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή.

Ζητούμε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου, για την υπόδειξη στην αρμόδια υπηρεσία πραγματογνωμόνων του κατάλληλου χώρου από το Δήμο, προκειμένου να διασφαλισθεί η ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στη Σάμο».Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required