22 Οκτ 2018

Η ποδηλασία πρωταγωνιστεί στη Σάμο - Με απόλυτη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας


Φωτό: Νίκος Τσουμάκης
Ήταν όλα άψογα στη διοργάνωση του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα Σάμου, που διεξήχθη την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου και του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στους 40 ποδηλάτες που συγκεντρώθηκαν για την εκκίνηση η οποία δόθηκε στην πλατεία Πυθαγόρα για να καλύψουν στη συνέχεια απόσταση 80 χιλιομέτρων ακολουθώντας τη διαδρομή Βαθύ-Πυθαγόρειο-Χώρα-Κουμαραδαίοι-Πύργο-Άγιοι Θεόδωροι-Καρλόβασι-Άγιο Κωνσταντίνο-Βαθύ (Πλατεία Πυθαγόρα) πραγματοποιώντας τον «γύρο» του νησιού.


Φωτογραφίες: Νίκος Τσουμάκης


Η εκδήλωση ενδιαφέροντος, αρχικά, ξεπέρασε τις 55 συμμετοχές. Έφτασαν, ειδικά για τον αγώνα στο νησί μας, αθλητές από την Κω, τη Λέσβο αλλά και την Τουρκία.

Εξαιρετική η παρουσία των μελών του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές καθ΄ όλη τη διάρκειά του. Η γιατρός του Νοσοκομείου Σάμου κα Βάσω Βελώνη ανέλαβε την ιατρική κάλυψη του αγώνα ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και το Λιμεναρχείο φρόντισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιβολή μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κ
ατά τη διάρκεια της διαδρομής του αγώνα, τον εφοδιασμό των ποδηλάτων στον Πύργο ανέλαβε ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου "Η Κυβέλη" ενώ στον Άγιο Κωνσταντίνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου "Αρίσταρχος ο Σάμιος". Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους «υποκινητές» της προσπάθειας Αλέξανδρο Πρινιά, Θεόδωρο Λεουτσάκο, Έλενα Χουσνή και τον Προαστιακό Καρλοβάσου. 



Φωτογραφίες: Νίκος Τσουμάκης



Για την ιστορία, οι 3 πρώτοι που τερμάτισαν με πραγματικά εξαιρετικούς χρόνους ήταν οι: Στέλιος Μανώλαρος, Νίκος Λυμπέρης και Νίκος Λάνδρου. Η ποδηλασία λαμβάνει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τα ομαδικά αθλήματα και τον στίβο, στα αθλητικά δρώμενα του νησιού. Μετά τη χθεσινή απόλυτα πετυχημένη έκβαση του 1ουΠοδηλατικού Αγώνα Σάμου, ένας νέος θεσμός γεννήθηκε.


Φωτογραφίες: Νίκος Τσουμάκης


Φωτογραφίες: Νίκος Τσουμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required