1 Οκτ 2018

Τον Παγώνδα επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Τη δημοτική κοινότητα του Παγώνδα επισκέφτηκε την Κυριακή  η δημοτική παράταξη "Ανατροπή".


Στον Παγώνδα, ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για διάφορα θέματα. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε διεξοδικά τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης και σε ποιους τομείς έχουν γίνει διάφορες μελέτες και δίνεται έμφαση από την "Ανατροπή". 

Επίσης, έγινε αναφορά στον νέο νόμο της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωστός ως Κλεισθένης.
Οι προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" για τον Παγώνδα και για το Ηραίο - ουσιαστικές προτεραιότητες έργων που θα συμβάλλουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών, είναι οι εξής:

1. Επίλυση προβλήματος ασφαλούς οδικής πρόσβασης στο δημοτικό σχολείο Παγώνδα (Βελτίωση περιφερειακού δρόμου (διαπλάτυνση, δημιουργία τοιχίων, ασφαλτόστρωση, προστατευτικές μπάρες) ή μελέτη δημιουργίας δρόμου εσωτερικά του χωριού από το Πλαγάκι).

2. Βελτίωση αγροτικού δρόμου από Ρέμα Παπαφράγγου προς Μύλους (διαπλάτυνση, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση), ώστε να χρησιμοποιείται ως εναλλακτική έξοδος του χωριού.

3. Επέκταση δημοτικού φωτισμού εντός οικισμού Ηραίου και περιφερειακά αυτού, όπως και σε καίριας σημασίας σημεία (π.χ. δρόμος προς αρχαιολογικό χώρο Ηραίου).

4. Αντικατάσταση γέφυρας Ηραίου με καινούργια διπλής διέλευσης.

5. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Καμινάκι προς Ηραίο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required