2 Οκτ 2018

Κ. Μητσοτάκης από το ΚΥΤ Σάμου: «Η κατάσταση δυστυχώς στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Σάμο είναι θλιβερή» (Βίντεο)


Από την επίσκεψη στο ΚΥΤ (Φωτό: Δημ. Παπαμήτσος)
Ολοκληρώνει αυτήν την ώρα (15:00) την επίσκεψή του στη Σάμο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Σάμος» συναντά και συνομιλεί με τους εκπροσώπους φορέων του νησιού ενώ έχει συνάντηση και με στελέχη του κόμματός του. Οι πρώτες δηλώσεις του έγιναν σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου (παρακολουθείστε παρακάτω το σχετικό βίντεο), ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Καρλόβασι όπου συνομίλησε με πολίτες.





Το ίδιο επανέλαβε σε περίπατο που πραγματοποίησε κατά την επιστροφή του στο Βαθύ, στον εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύουν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο τομεάρχης Σάμου Κωνσταντίνος Κούρταλης καθώς και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.



Πηγή: Twitter/@kmitsotakis




Διαβάστε επίσης



Κ. Μητσοτάκης: Εκκωφαντική η αποτυχία της Κυβέρνησης στο Προσφυγικό

του Δημήτρη Γκάτσιου Στο στόχαστρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, τίθεται για μία ακόμα φορά η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με αφορμή την ατζέντα του προσφυγικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required